NAERA TERVISEKS ⟩ Meemimeistrid aitavad kriisi huumori abil üle elada

Postimees
Copy
Foto: twitter

Kuna nelja seina vahel karantiinis istumine võib olla igav, on paljud otsustanud nii ennast kui teisi lõbustada internetiavarustes koroonaviiruse üle nalja heites.

Tõsi, arvamused viiruse üle nalja tegemise kohta lähevad seinast seina. On neid, kelle arvates aitab hea kõhutäis naeru seda rasket aega paremini üle elada, aga on ka neid, kes ütlevad, et viiruse üle ei tohiks nalja teha. 

Üks Twitteri kasutaja tegi ennustuse käesoleva aasta suveks, pakkudes välja, et sel suvel tuleb viiruse tõttu ka rannas aega veeta kaitseülikonnas. 

Foto: twitter.com

Sarnaselt Eestile võis ka mujal maailmas näha, kuidas inimesed hakkasid kriisi tõttu meeleheitlikult tualettpaberit kokku ostma. Loomulikult ei jäänud selline käitumine internetikogukonnale märkamatuks. Kui mõned noomisid ebamõistlikes kogustes tualettpaberit ostnud inimesi ja süüdistasid neid isekuses, siis teised heitsid nende üle nalja.

Üks meemileht postitas pildi hiigelsuurest tualettpaberirullist ja kirjutas juurde: «Sain selle suure rulli tualettpaberit jõulude ajal naljakingituseks. Kes nüüd naerab?»

Üks Twitteri konto toob eeskujuks kodaniku nimega Bob. «See on Bob. Bob teab, et koroonaviirus ei aja teda hädale. Bob ei osta 200 rulli tualettpaberit. Ole nagu Bob.»

Kui tugitoolisportlastel poleks muidu mingit probleemi nädalavahetus isoleeritult kodus veeta ja oma aega erinevate spordiülekannetega sisustada, siis koroonaviiruse tõttu on peatatud suurem osa liigasid ja võistlusi. See võib kaasa tuua huvitavaid avastusi.

«Teine päev ilma spordita: leidsin eile oma diivanilt noore daami. Tuleb välja, et ta on mu abikaasa. Ta tundub tore,» kirjutas üks spordisõber.

Kui miski muu enam ei aita, siis äkki on abi legendaarsest Texase korravalvurist Chuck Norrisest. Eelmisel nädalal 80-aastaseks saanud näitlejat tuntakse kui meest, kes suudaks üksinda alistada kõik paha siin ilmas. «Chuck Norris puutus kokku koroonaviirusega (COVID-19). Viirus on nüüd 14 päevaks karantiinis,» viskas üks meemimeister nalja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles