Las Vegase kasiinod sulgevad koroonaviiruse hirmus uksed

Copy
Las Vegase kasiinode suuromaniku sõnul ei ole neile miski tähtsam kui inimeste tervis.
Las Vegase kasiinode suuromaniku sõnul ei ole neile miski tähtsam kui inimeste tervis. Foto: Zumapress /Scanpix

Mänguautomaadid ja kaardilauad on hüljatud, sest mitmed Las Vegase suuremad kasiinod sulgevad koroonaviiruse hirmus tänasest uksed.

Kasiinode sulgemised on suureks löögiks turismisektorile ning paljudele linna haavatavas olukorras olevatele lepingulistele töötajatele.

Viirusest põhjustatud esimene surmajuhtum oli esmaspäeval Nevadas, Clarki maakonnas, kuhu kuulub ka Las Vegas Strip, maailmakuulsatest hotellidest ja kasiinodest ääristatud tuledesäras tänav.

Kuna USA ametivõimud soovitavad nüüdsest tühistada rohkem kui kümne inimesega kogunemised, teatas MGM Resorts, et peatab ajutiselt kogu oma tegevuse.

«On selge, et tegu on tervisekriisiga, mille seljatamiseks on vaja kollektiivset pingutust,» ütles MGM Resorts juhatuse esimees Jim Murren ettevõtte pressiteates.

Seetõttu sulgeme töötajate, külastajate ja kogukonna heaolu silmas pidades kõik oma Las Vegase asutused, ütles ta, lisades, et ettevõte plaanib kõik asutused uuesti avada kohe, kui see on piisavalt turvaline.

MGM Resortsile kuuluvad mitmed suured kasiinod, kaasa arvatud Bellagio, MGM Grand, New York-New York ja Luxor, kokku umbes kolmandik särava Las Vegas Stripi ääres asuvatest kasiinodest.

Mänguautomaadid paremaid aegu ootamas. 
Mänguautomaadid paremaid aegu ootamas. Foto: Zumapress/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles