Schwarzenegger püsib poni ja eesli seltsis kodusena

Postimees
Copy
Arnold Schwarzenegger koos oma lemmikloomade eesel Lulu ja poni Whiskey'iga.
Arnold Schwarzenegger koos oma lemmikloomade eesel Lulu ja poni Whiskey'iga. Foto: Kuvatõmmis

Maailmakuulus näitleja ja endine California osariigi kuberner Arnold Schwarzenegger kutsus sotsiaalmeedias avaldatud videos üles koroonaviiruse leviku takistamiseks vältima sotsiaalseid kontakte ja püsima kodus.

Twitteris avaldatud videos räägib filmistaar ja enine poliitik fännidega vajadusest kodus püsida. Samal ajal toidab Schwarzenegger oma koduloomi - eesel Lulut ja poni Whiskey'id - porganditega.

«Oluline on, et sa püsiksid praegu kodus,» ütles Schwarzenegger. «Mitte kellelgi pole lubatud välja minna. Eriti neil, kes on näiteks 72-aastased,» sõnas ta viidates seejuures iseendale ja California osariigis hiljuti kehtestatud reeglile, mille kohaselt peavad vanemad kui 65-aastased end ise teadlikult isoleerima.

«Seega me jääme koju ja sööme siin. Me ei lähe välja, meie lähe restoranidesse,» kinnitas Schwarzenegger.

«Nemad (eesel ja poni), söövad praegu porgandeid, ja mina sõin ka just natukene vegantoitu,» rääkis endine kulturist, kes juba mõni aeg tagasi teatas, et tema toidulaud koosneb nüüd tervisekaalutlustel ligi 99 protsendi ulatuses taimsest toidust. 

«Nüüd söön ma rohkem kaerahelbeid, rohelisi (leht)köögivilju, juurvilju ja muid tervislikke toite,» ütles Schwarzenegger ajakirjale Men's Health. «Ma hoidun lihast ja muust loomsest toidust, sest on väärarusaam, et vaid nii saad suureks ja tugevaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles