USAs peatati kahe Kennedy suguvõsa kadunud liikme otsingud

BNS
Copy
Mõrvatud Robert F. Kennedy tütretütar Maeve Kennedy Townsend McKean ja tema kaheksa-aastane poeg Gideon kadusid neljapäeval.
Mõrvatud Robert F. Kennedy tütretütar Maeve Kennedy Townsend McKean ja tema kaheksa-aastane poeg Gideon kadusid neljapäeval. Foto: /AP

Ühendriikides kadusid kanuuretke ajal kuulsa Kennedy suguvõsa kaks liiget, reede hilisõhtul kohaliku aja järgi nende otsimine katkestati, vahendas CNN.

Mõrvatud Robert F. Kennedy tütretütar Maeve Kennedy Townsend McKean ja tema kaheksa-aastane poeg Gideon kadusid neljapäeval, kui nad läksid kanuuga Marylandi osariigis asuvale South Riveri jõele. McKeani abikaasa ütles ajalehele Washington Post, et nad olid läinud otsima vette kukkunud palli ega pääsenud enam tagasi. 

Ühe politseiametniku sõnul leidsid nad kadunud kanuud meenutava sõiduvahendi jões ümber läinuna. 

«See oli keeruline juhtum, veelgi keerulisem oli otsus otsimise peatamise kohta,» ütles aktiivsete otsingute ülem Matthew Fine oma avalduses. «Meie meeskonnad ja partnerid tegid kõik võimaliku, et neid leida. Oleme otsimise ajal igal sammul perega ühenduses olnud ja meie mõtted on nendega täna õhtul.»

«Jagan sügavas kurbuses uudist, et minu armastatud tütar Maeve'i ja lapselapse Gideoni otsingud on päästmisest muutnud taastumiseks,» ütles Kathleen Kennedy Townsend oma avalduses. See tähendab, et nüüd peetakse Maeve'at ja Gideoni surnuteks. 

Maeve Kennedy Townsend McKean on demokraadist poliitiku Kathleen Kennedy Townsendi tütar, kes omakorda on endise justiitsministri ja senaatori Robert F. Kennedy tütar ja samuti mõrvatud president John F. Kennedy vennatütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles