101-aastane sakslanna põgenes viirusohtu trotsides vanadekodust (1)

Copy
Saksamaa politsei toimetas tagasi vanadekodusse sealt põgenenud 101-aastase naise.
Saksamaa politsei toimetas tagasi vanadekodusse sealt põgenenud 101-aastase naise. Foto: Leif-Hendrik Piechowski via www.imago-images.de/Lichtgut/Scanpix

101-aastane sakslanna hiilis vanadekodust välja, et külastada oma tütart tema sünnipäeval, teatas Saksamaa politsei.

Politsei tabas eaka naise pärast seda, kui viimane oli Saksamaa põhjaosas asuva vanadekodu varuväljapääsu kaudu põgenenud.

Braunschweigi politsei teatel kutsusid patrulli välja tähelepanelikud inimesed, kes nägid eakat prouat eramurajoonis ekslemas ja oma tütre kodu otsimas.

Politseinikega kohtudes väitis naine, et elab koos oma tütrega, aga tema sõnu ei usutud.

Kui nad tütre kodu juurde sõitsid, selgus tõde. 101-aastane naine paigutati vanadekodusse kaks nädalat tagasi ja enda sõnul on ta sellest ajast alates oma tütart kohutavalt igatsenud.

Sellest hoolimata ei lubatud emal ja tütrel kohtuda. Vanadekodust põgenenud naine pidi viibima politseiautos, kuni politseinikud tema tütrega vestlesid. Seejärel toimetati naine tagasi vanadekodusse.

Saksamaal kehtestati ulatuslikud liikumispiirangud kaks nädalat tagasi ja sellega seoses on keelatud ka vanadekodude külastamine.

Eelmisel nädalal teatas Braunschweigi politsei, et ühes piirkonna vanadekodus suri koroonaviirusesse nakatumise tagajärjel 22 inimest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles