Liibanonlane tappis armukadedushoos 10 inimest

Copy
Jahipüss. Pilt on illustratiivne.
Jahipüss. Pilt on illustratiivne. Foto: Bildhuset / Scanpix

Liibanonis peeti kinni mees, kes tappis armukadedushoos kümne inimest, sealjuures oma abikaasa ja kaks venda, teatas täna kohtuallikas. 

Teisipäeval avastati esimesed üheksa surnukeha Baakline küla lähistelt Beirutist kagus. 

«Politsei leidis süüdlase kell kaks hommikul Ainbali piirkonnas Baakline lähistel ühe maja aiast redutamas ning pidas ta kinni,» sõnas kohtuallikas. 

«Ta tunnistas, et kahtlustas oma naist petmises oma vennaga, seega otsustas ta naise surnuks pussitada oma kodus,» lisas allikas. 

Mees kutsus väidetavalt hiljem oma venna jahiretkele Baakline jõe lähistel, ütles kohtuallikas, kelle sõnul lasi kahtlusalune seal oma venna maha. 

Seejärel tappis mees kuus süürlast, sealjuures ühe mehe ja tema kaks poega ja oma teise venna. Kohalik meedia teatas veel ühe liibanonlase tapmisest. 

«Maha meeste jälestusväärsed õigustused. Ta on kurjategija ja tapja,» ütles Liibanoni naisaktivist Hayat Mirshad Twitteris juhtumi kohta, mis on saanud Liibanonis palju avalikkuse vastukaja. 

Massimõrv leidis aset ajal, mil Liibanonis kehtivad erimeetmed koroonaviiruse pidurdamiseks ning rängim majandussurutis pärast 1975.-90. aasta sõda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles