Briti peaministri Boris Johnsoni poeg sai nime (1)

Copy
Boris Johnson ja Carrie Symonds.
Boris Johnson ja Carrie Symonds. Foto: AFP / Scanpix

Boris Johnsoni elukaaslane Carrie Symonds teatas täna, et nad panid oma vastsündinud pojale nime oma vanaisade ja peaministrit koroonanakkusest ravinud arstide järgi.

Wilfred Lawrie Nicholas Johnson sündis kolmapäeval vaid mõni päev pärast seda, kui tema intensiivravi järel taastumas olnud isa pealinna naasis.

32-aastane Symonds postitas Instagrami pildi endast koos hällis oleva pojaga. «Tutvustame 29.04.20 kell 9.00 sündinud Wilfred Lawrie Nicholas Johnsoni,» kirjutas ta.

«Wilfred Borisi vanaisa järgi, Lawrie minu vanaisa järgi, Nicholas dr. Nick Price'i ja dr. Nick Harti järgi, kes möödunud kuul päästsid Borisi elu.» 

Teade poisslapse sünnist oli ootamatu, sest konservatiivide endisele kommunikatsioonijuhil Symondsil pidanuks lapse ilmaletulekuni olema aega veel mitu nädalat.

Tegemist on tema esimese lapsega, samas kui 55-aastasel Johnsonil arvatakse olevat veel vähemalt viis last, sealhulgas neli tema teise naise Marina Wheeleriga, kellest ta lahutas 2018. aastal. 

Peaministri pressiesindaja sõnul võtab Johnson mingil hetkel tulevikus isapuhkuse. 

Tegemist on esimese mitte abielus paariga, kes elab ametlikult koos Downing Streetil. Laps on aga lähiajaloos kolmas, kes sünnib ametisolevale peaministrile. 

Tony Blairi abikaasa Cherie sünnitas 2000. aasta mais poeg Leo ja David Cameroni kaasa Samantha 2010. aastal tütre Florence'i.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles