Venemaal kukkus hämaratel asjaoludel aknast alla kolmas arst (1)

BNS
Copy
Kaitseriietuses meditsiinitöötaja. Foto on illustratiivne.
Kaitseriietuses meditsiinitöötaja. Foto on illustratiivne. Foto: AFP / Scanpix

Venemaal Voroneži oblastis kukkus haigla aknast salapärastel asjaoludel alla kiirabiarst, kes oli kurtnud, et teda sunniti jätkama töötamist hoolimata positiivsest koroonatestist, vahendab Raadio Vaba Euroopa.

Aleksandr Šulepovi kolleegid ja kohaliku koroonaviiruse töörühma esindajad ütlesid, et Šulepov kukkus 2. mail Novaja Usmani linnas haigla teise korruse aknast alla.

Tohter sai koljuluu mõra ja on raskes seisundis. Tegu on kolmanda sarnase juhtumiga viimastel päevadel.

Šulepov hospitaliseeriti koroonaviiruse tõttu 22. aprillil, kuid pärast hiljutist negatiivset proovitulemust pidanuks ta peagi haiglast välja saama.

Haiglasse võtmise päeval kurtsid Šulepov ja tema kolleeg Aleksandr Kosjakin, et isegi pärast positiivse proovi andmist sundis nende ülemus Šulepovit ja teisi kolleege koos tööd jätkama.

Kolm päeva hiljem võttis Šulepov oma algse sõnavõtu tagasi ja ütles, et tema videopöördumine Kosjakiniga tehti emotsionaalse seisundi ajel.

Šulepov on kolmas arst Venemaal, kes on koroonaviiruse puhangu ajal hämaratel asjaoludel aknast alla kukkunud.

1. mail kukkus Krasnojarskis sõjaveteranide haiglas viienda korruse aknast alla haigla peaarsti kohusetäitja Jelena Nepomnjaštšaja.

24. aprillil suri «õnnetuses» Zvjozdnõi linna kiirabihaigla juht Natalja Lebedeva, kes sai samuti koroonaravi. REN TV ja Moskovski komsomolets vahendasid, et ta kukkus aknast alla.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles