USAs korraldas koroonapiirangute peale vihastanud mees matšeeterünnaku

Copy
Ründaja Kelvin Edwards.
Ründaja Kelvin Edwards. Foto: twitter

USAs Nashville'is sai raskelt vigastada abielupaar, kes langes koroonapiirangutest nördinud kodutu mehe korraldatud matšeeterünnaku ohvriks.

Kelvin D. Edwards ründas Kevin Crafti (55) ja Leanne Crafti (50) eile pärastlõunal Nashville'i linnas asuvas laokompleksis, teatas politsei.

Edwards haaras oma laoruumist matšeete ja lõi sellega korduvalt abielupaari, politsei teatel oli mees noahoope jaganud ka ajal, mil ohvrid juba maas pikali olid. Abielupaar toimetati haiglasse pärast seda, kui kohale tulnud politseinikud nende verejooksu peatamiseks mitut žgutti kasutasid. Mõlema ohvri seisund on kriitiline.

Politsei lisas, et 35-aastane Edwards leiti kolm minutit hiljem tänavalt, kus ta end vabatahtlikult võimudele üles andis. Uurijate sõnul pani kodutu Edwards rünnaku toime seetõttu, et ta on vihane koroonapiirangute pärast, mis on temalt võtnud ligipääsu kodutute varjupaigale. USA Today märgib aga, et kodututele öömaja pakkuva Nashville Rescue Missioni kodulehe teatel on abiorganisatsioon koroonakriisi ajal jätkanud abivajajatele öömaja pakkumist.

Väljaande Tennessean andmeil esitati mehele süüdistus kahes mõrvakatses. Politsei teatel oli ründajal laokompleksis ruum, kus ta relva hoidis. Rünnaku järel olla ta hoonest välja kõndinud, relva maha visanud ning tänavale seisma jäänud.

Edwards mõisteti Tennesseani teatel 2017. aastal vandaalitsemise eest vangi. Vanglas viibides mõisteti ta süüdi kahes rünnakus, kuna ta sülitas valvurite pihta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles