Mitmes USA linnas lasti nädalavahetusel käiku tulirelvad (1)

Copy
Tulirelv. Foto on illustratiivne.
Tulirelv. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

New Yorgi osariigis Syracuse'i linnas tulistati eile õhtul pidustuste käigus üheksat inimest; veidi pärast keskööd lasti tulirelv käiku ka Texase pealinnas Austinis.

Ühel haavatul, 17-aastasel poisil on raske peahaav ja ta on kriitilises seisundis, ülejäänute vigastused on kergemad. Haavatud on vanuses 18-53 eluaastat.

Kedagi kinni ei ole peetud, ütles Syracuse'i politseiülem Kenton Buckner.

Ta rääkis, et politsei saabus sündmuspaigale õhtul enne üheksat autovargust uurima, kuid leidis eest inimesed, kes rääksid, et mõnesajapealisse rahvahulka olevat tulistatud. Politseinikud laske ei kuulnud.

Südmuskohal, Syracuse'i kesklinna lähedal parklas tähistati midagi, ütles Bruckner. Tulistada võidi mitmest kohast, lisas ta.

Linnapea sõnul ei olnud linnavõimud rahvakogunemiseks luba andnud.

Viis inimest sai haavata Texases

Vähemalt viis inimest sai haavata ööl vastu tänast USA Texase osariigi pealinnas aset leidnud tulistamises.

Viis täiskasvanut toimetati tõsiste, potentsiaalselt eluohtlike vigastustega kohalikesse Austin-Travise maakonna haiglatesse. 

Tulistamine leidis aset kell kolm Austini kesklinna äripiirkonnas, kirjutasid Twitteris kohalik kiirabi ja politsei. Toimunu üksikasju ei ole täpsustatud ja pole selge, kas keegi on ka kinni peetud. 

Juba varem teatati sarnastest vahejuhtumitest Minneapolises ja Seattle'is, kus mõlemas hukkus üks inimene. Minneapolises sai lisaks kümme inimest haavata. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles