Selänne ja Räikkönen toetasid rahaga Niinistö valmiskampaaniat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plakatid Soome presidendikandidaatide piltidega Helsingi kesklinnas.
Plakatid Soome presidendikandidaatide piltidega Helsingi kesklinnas. Foto: Peeter Langovits

Soome Koonderakonna presidendikandidaadi Sauli Niinistö kampaaniat on rahaga toetanud suur hulk tuntud eraisikuid, teiste hulgas hokitäht Teemu Selänne ja endine vormel-1 maailmameister Kimi Räikkönen.

Kampaaniakassasse poetasid 10.000 eurot Selänne ja Helsingi Jokerite jäähokimeeskonna pealik Harry Harkimo. Räikkönen ja endine rallistaar Marcus Grönholm annetasid 5000 eurot, sama summa panid Niinistö heaks välja ka telesaatejuhina tuntud Jari Sarasvuo ja endine tippsuusataja Virpi Kuitunen-Sarasvuo, vahendas STT.

Majanduselu mõjutavatest tegelastest annetasid Koonderakonna valimiskampaaniaks 10.000 eurot Peter Fagernäs, Rauno Puolimatka, Jukka Härmälä, Heikki Tavela ja Veikko Lesonen. Sama suure summaga toetasid seda ka mitmed ettevõtted.

Kampaaniatoimkonna esialgsetel andmetel on suurimad eraannetajad Teknologiateollisuus ja TT-säätiö kumbki 30.000 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles