Suri vägistatud õpilasega abiellunud kurikuulus õpetaja Mary Kay Letourneau (3)

Postimees
Copy
Mary Kay Letourneau mõisteti 1997. aastal süüdi noorukese õpilase vägistamises. Aastakümneid väitis paar, et nende vahel oli tõeline armastus.
Mary Kay Letourneau mõisteti 1997. aastal süüdi noorukese õpilase vägistamises. Aastakümneid väitis paar, et nende vahel oli tõeline armastus. Foto: Alan Berner/AP/Scanpix

Ameerika Ühendriikides suri 58 aasta vanusena kurikuulus õpetaja Mary Kay Letourneau, kes mõisteti 1990. aastatel süüdi õpilase vägistamises. 

Aastakümneid tagasi kihasid tabloidlehed Letourneau armusuhtest noorukese õpilasega, millest sündis kaks last enne, kui poiss sai 15-aastaseks.

USAs Washingtoni osariigis Seattle'i lähedal töötanud Letourneau mõisteti 1997. aastal süüdi vägistamises, kui päevavalgele tuli, ta oli olnud seksuaalvahekorras oma õpilase Vili Fualaauga.

Samal aastal, ajal, mil naine ootas süüdimõistvat otsust, sündis paari esimene tütar.

Nende suhe algas 1996. aastal, kui Samoa juurtega Fualaau oli kõigest 12- või 13-aastane. Naine oli õpilasega suhtesse astumise hetkel 34-aastane abielus pereema, kel olid probleemid abikaasa Steve Letourneauga, kellega koos kasvatati nelja ühist last.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles