Medvedev sooviks parandada majanduskoostööd Eestiga

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa Föderatsiooni president Dmitri Medvedev.
Venemaa Föderatsiooni president Dmitri Medvedev. Foto: AFP / Scanpix

Täna andis Eesti suursaadik Vene Föderatsioonis Simmu Tiik Venemaa president Dmitri Medvedevile üle oma volikirja.

President Medvedev avaldas oma kõnes suursaadikutele muuhulgas ka lootust konstruktiivsele koostööle Eestiga ning tõi esile vajaduse parandada majanduskoostööd.

«Eesti ja Venemaa vahelisi suhteid aitab parandada ja edendada praktiline koostöö näiteks kultuuri ja sotsiaalvaldkondi reguleerivate lepete sõlmimise osas,» ütles suursaadik Tiik.

Suursaadik Simmu Tiik on sündinud 19. veebruaril 1959. aastal Tartus. Ta on lõpetanud Tartu 1. Keskkooli (Hugo Treffneri Gümnaasium) ja Tartu Ülikooli ajaloo teaduskonna.

Tiik on töötanud Tartu Linna keskraamatukogus, aastast 1993 on ta olnud ametis välisministeeriumi poliitika planeerimise osakonnas ja Eesti saatkonnas Kopenhaagenis.

Tiik on töötanud ka peaministri välisnõunikuna, olnud Eesti suursaadik Iirimaal ja enne Venemaale suundumist oli Tiik ametis välisministeeriumi 3. poliitikaosakonna peadirektorina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles