Hiina lennufirmad pakuvad valdkonna elavdamiseks piiramatuid lende

Copy
China Southern Airlines reisilennuk Airbus A380-841 startimas Vancouverist Guangzhousse. Foto on illustratiivne.
China Southern Airlines reisilennuk Airbus A380-841 startimas Vancouverist Guangzhousse. Foto on illustratiivne. Foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix

China Southern Airlines asus teisipäeval järjekordse Hiina lennufirmana koroonajärgse lennureiside taaselustamise sammuna pakkuma üliodavaid lennupasse.

Piiramatud lennuvõimalused on välja pakkunud vähemalt kaheksa firmat, kes loodavad sellega koroonapandeemia ajal seiskunud lennundussektorit taas käima panna.

13. juulil piiramatute siseriiklikke lendude passe väljastama hakanud Lucky Air teatas kaks päeva hiljem, et kõik kuu- ja hooajapassid on otsas.

Pass annab lennuõiguse kuuks kuni aastaks ning selle hind algab 1588 jüaanist (227 dollarist) inimese kohta. Lennata võib piiramatult 31 päeva jooksul.

Tulevikus on Lucky Airil kavas veel pakette müüa.

Lennufirmad püüavad pakettide sisu varieerida, näiteks Spring Airlines pakub passe vanematega reisivatele lastele ja China Eastern piiramatuid lende nädalavahetustel.

Qingdao Airlines, Okay Airways ja Ruili Airlines pakuvad ühiseid nädalavahetusepakette.

Hiina majandus on hakanud koroonapandeemiast tasapisi taastuma, eelmisel reedel teatas tsiviillennuamet, et lennureiside arv on tõusnud 80 protsendini koroonaeelsest tasemest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles