Trumpi kiidetud arst usub reptiilide võimu ja vaktsineerimist religiooni vastu (5)

Copy
USA president Donald Trump kiitis nõiakusti ja ebateadust uskuvat arsti veel eilselgi pressikonverentsil.
USA president Donald Trump kiitis nõiakusti ja ebateadust uskuvat arsti veel eilselgi pressikonverentsil. Foto: Oliver Contreras / CNP / MediaPunch / imago images / Scanpix

Kui USA president Donald Trump väitis eile, et maailma meditsiinikogukond ei toeta malaariaravimi hüdroksüklorokviini kasutamist Covid-19 patsientidel lihtsalt seetõttu, et tema seda soovitas, siis on Ühendriikide riigipea allikad arstimi kasulikkuse esile toomisel küsitava väärtusega: näiteks jagas ta Twitteris Houstoni arsti videot, kes kiidulaulu kõrval hüdroksüklorokviinile usub ka, et günekoloogilisi probleeme põhjustab seks kurjade vaimudega ja USAd juhivad reptiilid.

Stella Immanueli internetis ringlema läinud video on saanud palju tähelepanu suhteliselt tundmatus veebikogukonnas nimega Ameerika Rindearstid, kes näivad propageerivat tuntud malaariaravimi kasutamist koroonaviiruse vastu.

«Kellelgi pole tarvis haigeks jääda. Viirusel on ravi – selle nimi on hüdroksüklorokviin,» kuulutas Immanuel üleeile, seistes Washingtonis ülemkohtu trepil nn Valgete Kitlite Tippkohtumise ajal, kui temaga sama meelt arstid USA pealinna kogunesid.

Immanueli enda veebilehe arhiivi läbi lappamine ja tema YouTube’i konto paljastavad aga terve rea kummalisi ja mitte teaduspõhiseid seisukohti. Muuhulgas on arst väitnud, et vaevatud vaimud astuvad regulaarselt naistega astraalseksuaalvahekorda, mis omakorda kutsub esile günekoloogilisi probleeme, muresid abielus ja nurisünnitusi.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles