Arvamusküsitluste kohaselt on demokraatide arvataval presidendikandidaadil Joe Bidenil sügisestele valimistele vastu minnes enam kui kümne protsendipunktine edu USA praeguse riigipea Donald Trumpi ees ning eile kinnitas Biden, et otsustab järgmise nädala jooksul, kellest saab tema asepresidendikandidaat. 

Praeguses seisus näivad kõige paremad võimalused Bideni asepresidendikandidaadiks saada tema vastasel demokraatide eelvalimistel Kamala Harrisel.

Kuulujuttudele andis eile hoogu juurde Biden ise, kui jäi fotokaamera ette käsitsi kirjutatud märkmepaberiga, mille ülaservas troonis Harrise nimi ja selle järel jutupunktid tema kohta – muu hulgas oli seal välja toodud, et Harrisel pole kombeks pidada pikka viha, et ta on aidanud Bidenil kampaaniat teha, et tegu on andeka naisega ning et Biden tunneb tema vastu suurt austust. Bideni kampaaniameeskond keeldus CNNile fotot kommenteerimast.

Enne eile Wilmingtonis peetud kõnet oli Joe Bidenil pihus märkmepaber, mille tipus Kamala Harrise nimi ning jutupunktid tema kohta.
Enne eile Wilmingtonis peetud kõnet oli Joe Bidenil pihus märkmepaber, mille tipus Kamala Harrise nimi ning jutupunktid tema kohta. Foto: Andrew Harnik / AP / Scanpix

Kes aga on need ülejäänud naised, kes võivad veel kustutada Harrise lootuse asepresidendikandidaadiks saada ning kelle varem spekulatsioonidesse kaasatutest võiks pigem sellest nimekirjast maha kriipsutada?

Kommentaarid (2)
Copy