USA põldur leidis langevarjuhüppel jalaproteesi kaotanud mehe jala (1)

Copy
USA paraolümpialootus DeWalt Mix elas nädalavahetusel läbi sarnase vahejuhtumi nagu Vermonti osariigis langevarjuhüppel jalaproteesi kaotanud Chris Marckres. Mixi jalaprotees kukkus California osariigis Long Beachil pühapäeval pärast paati ronimist vette. Kohaliku tuletõrje sukeldujatel õnnestus protees leida alles teisipäeval. Õnnelik Mix ütles kolmapäeval, et oli juba kaotanud lootuse tehisjalga uuesti näha ning kiitis sukeldujaid kannatlikkuse eest otsingutel.
USA paraolümpialootus DeWalt Mix elas nädalavahetusel läbi sarnase vahejuhtumi nagu Vermonti osariigis langevarjuhüppel jalaproteesi kaotanud Chris Marckres. Mixi jalaprotees kukkus California osariigis Long Beachil pühapäeval pärast paati ronimist vette. Kohaliku tuletõrje sukeldujatel õnnestus protees leida alles teisipäeval. Õnnelik Mix ütles kolmapäeval, et oli juba kaotanud lootuse tehisjalga uuesti näha ning kiitis sukeldujaid kannatlikkuse eest otsingutel. Foto: AP / Scanpix

USA Vermonti osariigis sai langevarjuhüppe ajal oma jalaproteesi kaotanud mees selle tagasi tänu põllumehele, kes leidis selle oma sojapõllult.

Mõlemast jalast amputeeritud Chris Marckres Hyde Parkist läks laupäeval Vermontis West Addisonis langevarjuga hüppama ning kaotas lennukist väljumise järel ühe oma jalaproteesidest.

«Arvan, et mu adrenaliin oli nii kõrgel ja ma olin sedavõrd elevil, et ma ei saanud arugi, et olin selle kaotanud,» ütles Marckres uudistekanalitele NECN ja NBC10 Boston.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles