Trumpi soengu kaunina hoidmiseks plaanib USA muuta veesurve seadust (21)

Postimees
Copy
USA presidendi Donald Trumpi enda sõnul on talle ülimalt oluline, et tema juuksed näeks välja täiuslikud.
USA presidendi Donald Trumpi enda sõnul on talle ülimalt oluline, et tema juuksed näeks välja täiuslikud. Foto: Jim LoScalzo / CNP / MediaPunch / imago images / Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi kaebused madala veesurve üle, mis takistab teda väidetavalt oma soengut täiuslikuna hoidmast, panid Ühendriikide valitsuse plaanima seadusemuudatust, mis määratleb, kui palju vett ühes minutis võib maksimaalselt dušiotsikust välja voolata.

Alates 1992. aastast kehtib USAs seadus, mille kohaselt ei tohi dušiotsikust ühes minutis voolata välja üle 2,5 galloni ehk 9,5 liitri vett. Trumpi administratsioon on teinud nüüd ettepaneku, et piirang ei peaks puudutama üldist veesurvet kogu dušisüsteemis, vaid kehtima igale dušipeale eraldi, kui neid on vannitoas mitu. Muudatusettepanekuga tuli eile välja energiaministeerium, kuna Trump kurtis läinud kuul Valges Majas veesurve üle, vahendas BBC.

«Dušiotsikud – sa oled duši all, vesi ei tule välja. Sa tahad pesta käsi, vesi ei tule välja. Nii et mida sa teed? Sa lihtsalt seisad seal kauem või oled pikemalt duši all? Sest minu juuksed – ma ei tea, kuidas see on teie puhul, aga minu omad peavad olema täiuslikud. Täiuslikud,» jutustas USA president.

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles