Politsei: Tai demokraatiameelsel meeleavaldusel on 10 000 inimest

Copy
Tai meeleavaldajad näitavad kolmesõrmelist tervitust valitsusvastasel meeleavaldusel, kuhu oli kogunenud politsei teatel kümme tuhat inimest, kes protestivad rojalistliku eliidi ja sõjalise toetusega valitsuse vastu, nõudes ulatuslikke demokraatiameelseid reforme.
Tai meeleavaldajad näitavad kolmesõrmelist tervitust valitsusvastasel meeleavaldusel, kuhu oli kogunenud politsei teatel kümme tuhat inimest, kes protestivad rojalistliku eliidi ja sõjalise toetusega valitsuse vastu, nõudes ulatuslikke demokraatiameelseid reforme. Foto: EPA / Scanpix

Tai demokraatiameelne meeleavaldus pealinnas Bangkokis on toonud kokku umbes 10 000 inimest, tegemist on viimaste aastate suurima poliitilise kogunemisega kuningriigis, ütles politsei pühapäeval.

«Üliõpilasmeeleavaldajaid on suurusjärgus 10 000,» ütles Bangkoki linnapolitsei büroo esindaja uudisteagentuurile AFP, kui päeval alanud meeleavaldus jätkus ka õhtuhämaruses.

Massiivsele väljaastumisele eelnesid nädalaid kestnud üliõpilasprotestid, millega kutsutakse muutma peaminister Prayut Chan-O-Cha valitsust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles