Südamelöögid käivitasid Beiruti rusudes uued otsingud

Copy
Liibanoni ja Tšiili päästetöötajad puhastavad varinguala Beirutis, et leida võimalik viimane ellujäänu kuu aega tagasi toimunud plahvatuse rusude alt.
Liibanoni ja Tšiili päästetöötajad puhastavad varinguala Beirutis, et leida võimalik viimane ellujäänu kuu aega tagasi toimunud plahvatuse rusude alt. Foto: Ibrahim Amro/Afp/Scanpix

Päästetöötajad asusid reedel taas Beiruti varemetest võimalikke ellujäänuid otsima, ehkki linna maatasa teinud plahvatusest on möödas juba kuu aega, sest spetsiaalne sensor tuvastas ühe maja rusude alt südamelöögid.

Kuu aega pärast Beiruti sadamas toimunud plahvatust on veel teadmata kadunud seitse inimest. Neljapäeval tekkis taas lootus, et üks neist võib olla tänini elus. Nimelt tuvastas spetsiaalne sensor ühe kokkuvarisenud maja rusude alt südamelöögid.

Päästjad juhatas kohale tšiillaste jälituskoer, kes haistis kolmapäeva õhtul ühe Gemmayzeh kokkuvarisenud maja rusudes lõhna, ütles Beiruti kuberner Marwan Abboud. Liibanoni ja Tšiili päästetöötajad asusid neljapäeval Gemmayzeh' ja Mar Mikhaili linnaosa vahelisel alal rususid eemaldama. Öösel tehti väike vaheaeg ning reedel jätkati tööd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles