Koduküla tunneb Pariisi kirveründaja üle suurt uhkust (5)

Copy
Pakistani mees Arshad Mehmood on uhke oma 18-aastase poja Hassan Arshadi üle, kes ründas septembri lõpus Pariisis satiirilehe Charlie Hebdo toimetuse endise asupaiga juures lihakirvega kaht inimest.
Pakistani mees Arshad Mehmood on uhke oma 18-aastase poja Hassan Arshadi üle, kes ründas septembri lõpus Pariisis satiirilehe Charlie Hebdo toimetuse endise asupaiga juures lihakirvega kaht inimest. Foto: FAROOQ NAEEM/AFP/SCANPIX

Pakistani põllumees Arshad Mehmood tunneb suurt uhkust oma poja üle, kes kahe nädala eest ründas satiirilehe Charlie Hebdo toimetuse endise asupaiga juures lihakirvega kaht inimest. Tema uhkust jagab kogu küla.

Pakistanis sündinud 18-aastane Zaheer Hassan Mehmood on tunnistanud, et just tema vigastas 25. septembril Pariisis lihakirvega kaht inimest, kes viibisid satiirlehe Charlie Hebdo endise asupaiga juures. Oma tegu põhjendas ta sellega, et leht taasavaldas pilapildid prohvet Muhamedist.

«Minu arvates oli see, mida ta tegi, väga hea,» ütles ründaja isa Arshad Mehmood AFP-le.

«Inimene, kes tapab neid, kes prohvetisse austavalt ei suhtu, läheb taevasse ja kogu tema perekond läheb taevasse,» on ründaja isa veendunud. «Seepärast on mul väga hea tunne, et mu poeg tegi sellise heateo.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles