Bolsonaro liitlane peitis kahtlase raha politsei eest kannikate vahele

Copy
Politsei tabas Brasiilia senaatori Chico Rodriguesi peitmas kahtlast rahapatakat oma aluspükstes.
Politsei tabas Brasiilia senaatori Chico Rodriguesi peitmas kahtlast rahapatakat oma aluspükstes. Foto: ADRIANO MACHADO / REUTERS / SCANPIX

Brasiilia presidendi Jair Bolsonaro püüd esitleda enda režiimi korruptsioonivastase võitluse eestvedajana sai järjekordse hoobi, kui politsei tabas suure summaga tema lähedase liitlase, kes oli peitnud kupüürid kokkusurutud tuharate vahele.

Brasiilia riigipea leeri asejuht senatis Chico Rodrigues tabati rahapatakaga üleeile, kui politsei otsis läbi tema kodu. Reid korraldati tema majapidamisse Boa Vistas, kuna politsei kahtlustab, et Covid-19ga võitlemiseks eraldatud raha on väärkasutatud, vahendas The Guardian.

Kaks allikat rääkisid ajalehele Estado de São Paulo, et Amazonases asuva Roraima osariigi senaatori aluspükstesse oli topitud 30 000 reaali ehk üle 4500 euro.

«Et anda mingitki pilti sellest, kui pöörane kogu olukord oli, siis osa kätte saadud rahatähtedest oli kaetud väljaheidetega,» kirjeldas konservatiivne ajakiri Revista Crusoé, mis juhtumi esimesena päevavalgele tõi. «Tegu oli märkimisväärselt piinliku vaatepildiga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles