Koroonahaige saadikuga kokku puutunud Marin lahkus ELi tippkohtumiselt

Copy
Soome peaminister Sanna Marin saabumas täna hommikul Brüsselis ELi liidrite tippkohtumise teise päeva nõupidamistele. Pärast teadet, et ta on puutunud kokku Covid-19 haigega, lahkus ta kohtumiselt ja jättis Soomet esindama Rootsi peaministri.
Soome peaminister Sanna Marin saabumas täna hommikul Brüsselis ELi liidrite tippkohtumise teise päeva nõupidamistele. Pärast teadet, et ta on puutunud kokku Covid-19 haigega, lahkus ta kohtumiselt ja jättis Soomet esindama Rootsi peaministri. Foto: OLIVIER HOSLET / AFP / SCANPIX

Soome peaminister Sanna Marin lahkus täna ettevaatusabinõuna Euroopa Liidu tippkohtumiselt Brüsselis, sest puutus nädala sees kokku koroonaviiruse diagnoosi saanud Soome parlamendi liikmega.

Marin viibis kolmapäeval parlamendikomisjoni istungil, millest võttis osa ka Põlissoomlaste ridadesse kuuluv rahvaesindaja Tom Packalén. Täna hommikus selgus, et Packaléni koroonaanalüüsi vastus oli positiivne. Mehe enda kinnitusel tunneb ta end hästi ning tal on kerged grippi meenutavad sümptomid.

Soome peaministri kantselei püüab nüüd välja selgitada, kui suurt ohtu kätkeb endas Marini ja Packaléni ühes ruumis viibimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles