Turu autoremonditöökoja põlengus kadusid õhku 5000 rehvi

Brita-Maria Alas
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Kolmapäeval süttis Turus pea 6000 ruutmeetri suurune autoremonditöökodade ja kaupluste kompleks, milles hävisid lisaks autodele ja töökodadele ka üle tuhande kliendi rehvid, vahendas Yle

Kolmapäeva õhtupoolikul olid kompleksi kustutamas hinnanguliselt 100-120 tuletõrjujat, kommenteeris päästetööde juht Mika Viljanen. Remonditöökodas järge oodanud klientide autod jõuti hoonest välja viia, samuti osa tehnikast ja vahenditest.

Hoone aladel hoiustasid erinevad ettevõtted nii müüdavaid autosid kui ka romusid. Osaliselt või täielikult hävines esialgse info kohaselt 25 masinat, autoromudest ei jäänud midagi alles. Tõenäoliselt hävis ka autosid, millele kliendid pärast ostmist veel järele polnud jõudnud minna. 

SVT firma tegevjuht Janne Aho sõnul võivad autoplatsi kahjud ulatuda kümnetesse tuhandetesse eurodesse. 

Hoones tegutsenud InCar autoremonditöökoja tehnika põles täielikult. «Me räägime sadadest tuhandetest eurodest,» selgitas ettevõtte tegevjuht Marko Jussila.

Lisaks hävinud tehnikale ja masinatele röövis tuli ka pea 1250 kliendi hoiustatud rehvid, ehk ligi 5000 rehvi. Rehvimüügiga tegeleva Rengas Turku juhi Marko Rantaneni sõnul käivad läbirääkimised kindlustusfirmaga. «Praktiliselt kõikide klientide rehvid on hävinenud,» kommenteeris ta. 

Pääste hinnangul võis tuli alguse saada masinate lammutustöödest, kuigi kindlat vastust keegi veel ei tea. Politsei alustas tulekahju tekke põhjuse uurimiseks menetlusega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles