USA linna politseiülem pani pärast demokraatide ründamisele ärgitamist ameti maha

Copy
Sotsiaalmeediarakendus Parler.
Sotsiaalmeediarakendus Parler. Foto: AFP/SCANPIX

USA lõunaosariigis Arkansas's asuva väikelinna politseiülem astus tagasi seoses sotsiaalmeediapostitustega, milles ta kutsus pärast Joe Bideni valimisvõitu üles vägivallale demokraatide vastu.

Osariigi pealinnast umbes 160 kilomeetri kaugusel asuva Marshalli linna politseiülem Lang Holland valas oma viha välja parempoolsel sotsiaalmeedialehel Parler. 

«Ärge kunagi laske neil unustada, et nad on reeturid, kel pole mingit õigust elada selles vabariigis pärast seda, mida nad on teinud,» võis lugeda ühe tema postituse ekraanitõmmiselt. 

«Surm kõigile marksistlikele demokraatidele,» seisis teises postituses. «Ärge võtke kedagi vangi ega jätke kedagi ellu!!»

Veel ühele postitusele olid lisatud demokraate, teiste seas Hillary Clintonit ja Barack Obamat vanglariietes kujutavad pildid, ning kiri: «Ma palvetan, et kõik sellel pildil olijad võlla tõmmataks ja neljaks kistaks!!!! Midagi vähemat ei ole vastuvõetav.» 

Holland astus tagasi sel nädalavahetusel pärast raevupuhangut nii kohalike elanike kui teiste seas.  

«Marshalli kogukond ei vaata läbi sõrmede ega toeta mingil viisil kiusamist või vägivallaga ähvardamist poliitiliste veendumuste pärast,» lausus kohalik linnapea Kevin Elliott. «Me oleme külalislahke kogukond, mis töötab alandlikult KÕIGI meie kodanike helge tuleviku nimel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles