Politsei narkoreidil Kuopio kooli leiti marihuaanat

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politseiauto
Soome politseiauto Foto: Soome politseiamet

Soome politsei oletuste järgi on grupp Kuopio Kallavesi põhikooli õpilasi hankinud, väikeses koguses levitanud ja pruukinud marihuaanat, kirjutab tänane Savon Sanomat.

Politseinikud korraldasid vanemates klassides eile läbiotsimise. Esialgsete oletuste järgi kuulus Kuopio koolilaste narkojõuku 20-30 noorukit.

«Hilissügisel ja talvel jõudsid politseinikeni jutud sellest, et Kallavesi kooli õpilased annavad teineteisele narkootilisi aineid koguni vahetundide ajal,» rääkis Põhja-Savo politsei kriminaalkomissar Juha Korhonen.

Eilse reidi käigus leiti väike kogus marihuaanat 7. ja 8. klassi õpilastelt, kellelt politseinikud seda eelinfo põhjal oskasid otsida.

«Kindel on see, et kõik noored ja täiskasvanud, kelle nimi selle narkolooga esile kerkib, kontrollitakse üle,» kinnitas Korhonen.

Lapsevanemate jaoks on see lugu äratuse kohaks, nentis komissar ja lisas, et vanemad peavad olema hästi kursis sellega, kellega ja kus nende laps ringi liigub ja kuidas tal läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles