Juuksevärvist nõretav Giuliani esitas kummalisi pettusesüüdistusi (18)

Copy
Donald Trumpi advokaat Rudy Giuliani.
Donald Trumpi advokaat Rudy Giuliani. Foto: RS/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Eile ajakirjanike ette astunud Donald Trumpi advokaat Rudy Giuliani mitte ainult ei pakkunud kulme kergitama panevaid väiteid, et Joe Bideni aitasid USA presidendivalimistel võidule George Soros ja surnud Venezuela diktaator, vaid püüdis tähelepanu ka sellega, et poolteist tundi kestnud esinemise kestel nirises higiga tema nägu pidi alla juuksevärvi.

7. novembril, kui meedia kuulutas demokraat Joe Bideni USA valimiste võitjaks, pöördus endine New Yorgi linnapea Giuliani ajakirjanike poole Philadelphia tööstuspiirkonna aianduskaupluse eest, millest ühel pool asub sekskaupade pood ja teisel krematoorium. Kui paljudele tundus see tol hetkel kummaline, siis Giuliani eilne esinemine varjutas isegi toonase pressikonverentsi.

Päev pärast seda, kui tema väited ulatuslikust valimispettusest Pennsylvania osariigis ei leidnud kohtus toetust, kutsus ta ajakirjanikud kokku Vabariiklaste Rahvuskomitee peakorterisse Washingtonis.

Giuliani alustas otsese rünnakuga väidetavalt korrumpeerunud demokraatide juhitavate linnade nagu Detroit vastu, keda ta süüdistas teadlikult tuhandete häälte Bideni kasuks lugemises, rääkis «tsentraliseeritud plaanist» viia ellu valimispettust ning hoiatas, et langemas on «tsensuuri raudne eesriie», mis varjab ameeriklaste eest fakte valimiste kohta.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles