Sauli Niinistö: valimisvõitlus jätkub tsiviliseeritult

Kadri Veermäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome presidendivalimiste esimese vooru võitja Sauli Niinistö ja napilt järgmisest voorust välja jäänud Keskerakonna kandidaat Paavo Väyrynen täna Helsingi muusikamajas valimisõhtul.
Soome presidendivalimiste esimese vooru võitja Sauli Niinistö ja napilt järgmisest voorust välja jäänud Keskerakonna kandidaat Paavo Väyrynen täna Helsingi muusikamajas valimisõhtul. Foto: Andres Haabu / Postimees

Täna Soome presidendivalimiste esimese vooru võitnud Koonderakonna kandidaadi Sauli Niinistö sõnul jätkub teine voor sama tsivilseeritult kui seni.

«Pole olnud ühtegi räpast trikki. Ma usun, et me jätkame samal moel. On olnud väga meeldiv kampaania,» sõnas Niinistö, kes sai 39,7 protsenti häältest.

5. veebruaril toimuvas teises voorus astub tema vastu roheliste kandidaat Pekka Haavisto, keda tänastel valimistel toetas 18,6 valimas käinud soomlastest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles