Madridi politsei taltsutab peohimulisi ketassae ja hiigeltrahviga

, ajakirjanik, AFP
Copy
Öise liikumiskeelu tõttu tühi väljak ja kohvik Madridi kesklinnas. Näiline vaikus aga ei tähenda, et peod oleks Hispaania pealinnast kadunud.
Öise liikumiskeelu tõttu tühi väljak ja kohvik Madridi kesklinnas. Näiline vaikus aga ei tähenda, et peod oleks Hispaania pealinnast kadunud. Foto: Juan Medina / Reuters / Scanpix

«Kui te ei ava ust, murrame selle maha,» karjub politseinik. Teda ümbritsevas öös on näha ketassae tekitatud sädemeid, kui sellega lõigatakse lahti Madridi populaarse baari tagaust.

Teisal linnas kasutas politsei jõudu et avada menuka kokteilibaari metallist aknakatteid, et tormata hämarasse ruumi, kus 36 inimest nautis jooke baari neoonkarva siltide kumas. «Kes on omanik?» karjus politseinik. «Kõik ritta dokumendid käes!»

Kuigi Madridi ööelu seisati juba suvel ning oktoobris tühjendas liikumiskeeld ka tänavas, siis seesuguseid haarangud on muutunud Hispaania pealinnas üha tavalisemaks.

Pidude korraldajaid ähvardab kuni 600 000-eurone trahv. Maksimumsummat on seni rakendatud kahe Madridi tööstuspiirkonnas toimunud ürituse puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles