Meghan Markle'i sõnul kinnistab Buckinghami palee valesid

Copy
Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: Jeremy Selwyn/Evening Standard/PA

Buckinghami palee teatas kolmapäeval, et on väga mures seoses meedias avaldatud infoga, et endine Sussexi hertsoginna Meghan Markle seisis kuningakojas elades silmitsi niiöelda kiusamiskaebusega. Markle leiab aga, et palee kinnistab tema ja prints Harry kohta käivaid valesid. 

«Oleme selgelt väga mures Timesi väidete pärast, mis tulenevad Sussexi hertsogi endise personali ja hertsoginna räägitust. Kuningakojas ei sallita mingit laadi kiusamist ega tagakiusamist. Meie personaliosakond uurib juhtunu asjaolusid,» edastati palee teadaandes.

Markle on tagasi lükanud esmaspäeval Timesis avaldatud väited nagu oleks ta Kensingtoni palees kahte töötajat kiusanud. «Meghan on selle viimase rünnaku pärast tema vastu kurb. Eriti veel sellepärast, et ka teda ennast on kiusatud,» ütles naise pressiesindaja. 

Markle kinnitab ka peatses usutluses, et Buckinghami palee kinnistab tema ja prints Harry kohta valesid, selgus kolmapäeva hilisõhtul CBC-s avaldatud eelklipist Oprah Winfrey tehtud intervjuu kohta.

«Ma ei tea, kuidas nad võivad eeldada, et me selle aja möödudes jätkame vaikimist, kui «firma» mängib aktiivset rolli meie kohta käivate valede kinnistamisel,» ütles endine Sussexi hertsoginna viitega kuningakojale.

Usutlus salvestati enne seda, kui Times avaldas informatsiooni, et endine Sussexi hertsoginna Meghan Markle seisis Briti kuningakojas elades silmitsi kiusamiskaebusega.

Briti prints Harry ja Meghan Markle jahmatasid märtsis Briti kuningakoda ja üldsust teatega õukonnaelust taandumisest. Praegu elavad nad Californias ja sõlmisid septembris USA voogedastusfirmaga Netflix lepingu, mille kohaselt hakkavad nad tootma ettevõttele filme ja sarju, mille eesmärgiks on muu hulgas inimeste valgustamine ja harimine mitmekesiste ning erisuguste kogukondade osas.

Briti prints Harry loobub kõigist sõjaväelistest auametitest ja patronaažidest, kuna ta on kinnitanud kuninganna Elizabeth II-le, et tema ja ta abikaasa Meghan Markle ei naase aktiivsete kuningliku perekonna liikmetena, teatas Buckinghami palee möödunud kuul.

«Kuninganna kinnitas kirjalikult, et lakates töötamast kuninglikus perekonnas ei ole võimalik jätkata avaliku teenistuse eluga kaasnevate kohustuste ja vastutusega.»

«Seega lähevad hertsogi ja hertsoginna sõjalised auametid ja patronaažid tagasi Tema Majesteedile, enne kui need jagatakse uuesti kuningliku perekonna töötavate liikmete vahel laiali,» lisati palee teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles