Purikaohvri Milana perekond saab Peterburilt veel 2,8 miljonit rubla

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milana Kaštanova
Milana Kaštanova Foto: Erakogu

Peterburi linna Petrogradi rajoonikohus rahuldas täna Eesti kodanikust purikaohvri Milana Kaštanova perekonna järjekordse hagi 2,8 miljoni rubla (70 000 eurot) suuruse hüvitise tasumiseks.

«Kohus rahuldas kommunaalameti (Žilkomservis) vastu esitatud hagi täies mahus,» kinnitas täna Interfaxile perekonna advokaat Aleksandr Golovanov.

Ta rõhutas, et kohus rahuldas hagi nii moraalse kui materiaalse kompensatsiooni osas.

21-aastasele psühholoogiatudengile Milana Kaštanovale kukkus jääpurikas pähe 5. veebruaril 2010 ja ta sai väga tõsiselt viga. Noort naist opereeriti mitu korda ja ta viibis kaua koomas. Hiljem toimetati ta Saksamaale Kölni ja eelmisel suvel toodi ta Eestisse järelravile.

Mullu suvel määras Petrogradi rajoonikohus elamu-ekspluatatsiooniteenistuse tehnikule, kelle süül jääkamakas noort naist tabas, poole aasta pikkuse tingimisi vanglakaristuse. Lisaks mõisteti välja 1,5 miljonit rubla (37 500 eurot) moraalseks hüvitiseks.

Pärast seda saavutas Kaštanovite perekond võidu veel mitmes sarnases kohtuloos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles