ÜLEVAADE McCannid ootavad tütre 18. sünnipäeval endiselt vastuseid (2)

Martin Kutti
, toimetaja
Copy
Kate ja Gerry McCann oma tütre kadumise viiendal aastapäeval 2012. aastal. Käes hoitakse pilti, millel kunstnik on püüdnud kujutada üheksa-aastast Maddiet.
Kate ja Gerry McCann oma tütre kadumise viiendal aastapäeval 2012. aastal. Käes hoitakse pilti, millel kunstnik on püüdnud kujutada üheksa-aastast Maddiet. Foto: SANG TAN/AP/Scanpix

Eelmisel nädalal möödus 14 aastat päevast, mil kolmeaastane Briti tüdruk Madeleine McCann vaid mõni päev enne oma neljandat sünnipäeva Portugali Praia da Luzi kuurordis jäljetult kadus.

Täna tähistaks McCann 18. sünnipäeva, kuid selle asemel on endiselt käimas jõupingutused, et jäljetult kadunud tüdruku saatuse kohta mingisugustki informatsiooni leida. Alates 2007. aasta 3. mai õhtust, mil McCann kadunuks jäi, on uuritud tuhandeid võimalikke niidiotsi, kontrollitud lugematul arvul vihjeid ja uurimisele kulutatud kümneid miljoneid eurosid, kuid maailma enim kajastatud kadumisjuhtum on endiselt lahenduseta.

«Iga mai on raske. Meenutus möödunud aastatest, ühistest kaotatud või röövitud aastatest. See aasta on eriti põletav, sest me peaksime tähistama Madeleine’i 18. sünnipäeva,» kirjutasid tema vanemad Kate ja Gerry McCann tüdruku kadumise 14. aastapäeval otsingutele pühendatud veebilehel Find Madeleine.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles