Galerii: Soome praeguse ja tulevase esipaari kohtumine

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome presidendi Mäntyniemi residentsis kohtusid täna praegune riigipea Tarja Halonen ja tulevane riigipea Sauli Niinistö. Paremal on tulevane esileedi Jenni Haukio ja vasakul Haloneni abikaasa doktor Pentti Arajärvi.
Soome presidendi Mäntyniemi residentsis kohtusid täna praegune riigipea Tarja Halonen ja tulevane riigipea Sauli Niinistö. Paremal on tulevane esileedi Jenni Haukio ja vasakul Haloneni abikaasa doktor Pentti Arajärvi. Foto: SCANPIX

Soome järgmiseks presidendiks valitud Sauli Niinistö käis koos abikaasa Jenni Haukioga riigipea residentsis Mäntyniemis, kus kohtus Tarja Haloneni ja tema abikaasa doktor Pentti Arajärviga.

Heas tujus olnud Halonen tegi nalja, et 12 aastat presidendina on sama pikk kui eluaegne. «Pärast seda antakse armu,» lisas ta, vahendas iltalehti.fi.

Eile valimiste teises voorus võtjaks tunnistatud Niinistö tegi sama triki nagu 2006. aastal, kui ta kaotas teises voorus Halonenile: suudles presidendi kätt.

Niinistöst saab riigipea 1. märtsil.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles