Rootsis jäi mees laviini alla

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumised autod tänava ääres.
Lumised autod tänava ääres. Foto: SCANPIX

Loode-Rootsis Jämtlandis sai eluohtlikult viga lumelaviini alla jäänud mees, lisaks tekitas lumetorm Põhja-Rootsis Norrbotteni läänis kaose liikluses.

Laviiniõnnetus juhtus eile pärastlõunal Tänndalenis, kus Dagens Nyheteri andmetel tegi mitmeliikmeline grupp tööd laviiniohu vähendamiseks piirkonnas, vahendas yle.fi.

Lumemassiivi liikuma hakkamise ajal oli mees koos ühe naiskolleegiga, kuid see tõsiselt viga ei saanud ja suutis kutsuda õnnetuspaigale abi. Helikopter viis mehe haiglasse, kus ta hiljem suri.

Norrbottenis juhtus eile paarkümmend ahelavariid, millest tõsisemas osales üheksa autot. Hukkus üks inimene ja mitmed said viga.

«Ma pole 30 aasta jooksul kuulnud, et meil oleks ühe päeva jooksul juhtunud nii palju õnnetusi,» kommenteeris Norrbotteni lääni politsei esindaja uudisteagentuurile TT.

Ajalahe Norrbottens Kuriren andmetel toimetati Sunderby haiglasse ajavahemikus kella 8.30-17 (kohaliku aja järgi) 32 liikluses viga saanud inimest. Haigla arstidele kutsuti abiväge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles