Dmitri Peskovi tütar plaanib väidetavalt isa teadmata hirmkallist pulma (1)

Postimees
Copy
Liza Peskova oma isa Dimitri Peskovi praeguse abikaasa Tatjana Navaka jääetenduse «Uinuv kaunitar» esietendusel 2019. aasta detsembris.
Liza Peskova oma isa Dimitri Peskovi praeguse abikaasa Tatjana Navaka jääetenduse «Uinuv kaunitar» esietendusel 2019. aasta detsembris. Foto: Alexander Shcherbak / TASS / Scanpix

Ajakirjanduse andmeil kavatseb Vene presidendi Vladimir Putini kõneisiku Dmitri Peskovi 23-aastane tütar Liza Peskova abielluda sel kuul sadade külaliste juuresolekul Itaalias Sardiinia saare luksuskuurordis oma tšetšeeni ärimehest kallimaga, kuid isa pole väidetavalt pulmaplaanidest isegi mitte kuulnud.

Kaks allikat, kes on saanud pulmakutse, rääkisid portaalile Otkrõtõje Media, et pulmad toimuvad Sardiinias Porto Cervo kuurordis ning kõik ettevalmistused on tehtud äärmise saladuskatte varjus. Veebilehe andmeil teavad nad ka pulma kuupäeva, kuid ei avalda seda juristide soovitusel.

Pulmapeole on kutsutud sadu inimesi ning toad on neile broneeritud allikate väitel luksushotellides Pitrizza ja Cala di Volpe, kus peatumise hinnad jäävad umbes 3000 euro juurde öö kohta.

Otkrõtõje Media kohaselt pole pulma kuupäevadeks kummaski hotellis vabu tube saadaval. Hotellide esindajad keeldusid ajakirjanikele täpsustamast, mis üritused selleks ajaks ööbimiskohtades on planeeritud.

Dmitri Peskov ütles Otkrõtõje Mediale, et ta pole tütre pulmaplaanidest teadlik. «Ehk nad ei varja midagi minu eest,» lisas Putini kõneisik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles