VIDEO ⟩ Hispaania politsei jahib pudulojuste seltsis matkavat palverändurit

Postimees
Copy
33-aastane prantslane koos oma loomadega peeti paari päeva eest kinni Santo Domingo de la Calzadas, kuid mõne aja pärast kadus ta taas teadmata suunas.
33-aastane prantslane koos oma loomadega peeti paari päeva eest kinni Santo Domingo de la Calzadas, kuid mõne aja pärast kadus ta taas teadmata suunas. Foto: Guardia Civil / kuvatõmmis videost

Hispaania politsei otsib taga kuulsal Camino de Santiago palverännakuteel koos seitsme kitse, kolme eesli ja koeraga matkavat Prantsusmaa palverändurit, kes pärast sel nädalal võimude pihtide vahele jäämist on taas kadunud kui vits vette.

Hispaania korrakaitsjad küsitlesid 33-aastast naaberriigi kodanikku paari päeva eest riigi põhjaosas Santo Domingo de la Calzadas ning tegid kindlaks, et tal puuduvad dokumendid kaasas olevate loomade pidamiseks, loomad pole kiibistatud ega märgistatud ning ka mitte vaktsineeritud, vahendas uudisteagentuur EFE.

Seetõttu kaasas politsei La Rioja provintsi põllumajandusvõimud ja kutsus kohaliku veterinaari loomade tervist kontrollima, andes mehele 48 tundi probleemide kõrvaldamiseks. Seniks kästi mehel loomad hoiule jätta Santo Domingo de la Calzadase härjavõitlusareenile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles