USAd hoiab pinevil matkal salapäraselt kadunuks jäänud blogija juhtum

Copy
22-aastane Gabrielle Petito augusti keskel, kui Utah’ osariigis kutsuti politsei lahendama tema tüli kihlatu Brian Laundrie’ga.
22-aastane Gabrielle Petito augusti keskel, kui Utah’ osariigis kutsuti politsei lahendama tema tüli kihlatu Brian Laundrie’ga. Foto: Moabi politsei / AP / Scanpix

'

Nüüdseks on politsei kuulutanud Laundrie´ huviorbiidis olevaks isikuks, sest seni pole noormees andnud mingeid selgitusi selle kohta, kus tema tüdruksõber võiks olla pärast seda, kui ta oli viimati augusti lõpus Wyomingi osariigis Grand Tetoni rahvuspargis viibides oma vanematega kontaktis, vahendas BBC.

Föderaalse juurdlusbüroo (FBI) agendid, pargivahid ja politsei on Petitot otsinud kahest eri osariigist alates läinud laupäevast, kui vanema teatasid tütre kadumisest.

«Ma usun, et Brianil on infot,» ütles North Porti politseijuht Todd Garrison eile, viidates 23-aastasele Laundrie’ile. «Ma usun, et inimestel Briani lähikonnas võib olla infot ning me palume neil inimestel astuda esile. Andke meile infot, mida meil on vaja Gabby’ leidmiseks ja perekonna juurde tagasi toimetamiseks, sest tema väärib seda ja tema pere väärib seda.»

Kümme päeva varem oli Laundrie naasnud üksi koju North Porti Florida osariigis.

Tagasi üles