USA koolitulistamises sai neli inimest vigastada

Copy
Foto sündmuskohalt.
Foto sündmuskohalt. Foto: LM Otero

USA Texase osariigis Arlingtonis sai kolmapäeval koolitulistamises neli inimest vigastada, teatasid politsei ja kohalikud võimud.

«Me oleme tulistamispaigas Timberview' keskkoolis,» kirjutas Twitteris Arlington politsei. «Vähemalt neli inimest sai vigastada,» kinnitas linnapea Jim Ross.

Arlingtoni asepolitseiülema Kevin Kolbye andmetel puhkes klassiruumis tüli, mis lõppes tulistamisega. Kolbye sõnul võeti tulistamises kahtlustatavana kinni Timberview'i keskkooli 18-aastane õpilane, kelle nimi on Timothy George Simpkins ja kes põgenes pärast tulistamist alguses sündmuskohalt.

Asepolitseiülema sõnul andis Simpkins ennast ise üles ja talle esitatakse kolm süüdistust relvastatud rünnakus. Kätte on saadud ka tulistamises kasutatud relv.

Õpilaste evakueerimine koolist.
Õpilaste evakueerimine koolist. Foto: Postimees

«See pole juhuslik vägivallaakt. Õpilane läks teistega tülli ja tõmbas välja relva. Kolm inimest toimetati haiglasse, kellest kaks kuulihaavadega. Neljandale anti meditsiiniabi kohapeal,» kirjeldas politseinik.

Kolbye informatsiooni kohaselt tehti vahejuhtumi ajal rohkem kui «kaks või kolm lasku».

Pärast tulistamist suleti kool ja Arlingtoni politsei rajas vanematele turvalise ala lastega taasühinemiseks.

Televisioonis edastatud kaadritel võis näha kooli ümbruses suuri politseijõude. Relvastatud ametnikud otsisid ümbruskonda läbi ning kohale oli saadetud ka mitmeid kiirabibrigaade ja tuletõrjeautosid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles