Kanada bussiõnnetuses sai viga umbes 30 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussiõnnetus Edmontoni lähedal.
Bussiõnnetus Edmontoni lähedal. Foto: SCANPIX

Kanada lääneosas Alberta provintsis asuva Edmontoni linna lähedal sai eile õhtul bussiõnnetuses viga umbes 30 inimest, teatasid politsei ja pealtnägijad.

Politseiseersant Patrick Webbi sõnul kaotas juht esialgu teadmata põhjusel sõiduki üle kontrolli ja buss paiskus ümber, kusjuures mitmed reisijad jäid lõksu.

Bussiettevõtte Red Arrow juhataja John Stepovy täpsustuse kohaselt oli tegemist Fort McMurray ja Edmontoni vahel regulaarselt sõitva liinibussiga. Stepovy kinnitusel olid kõik bussi 36 istekohta õnnetushetkel hõivatud.

Alberta tervishoiuameti eestkõneleja Kerry Williamsoni andmetel olid enamiku inimeste vigastused kergemat laadi, kuid mitu sai ka raskelt viga.

Kanadas Ontario provintsi edelaosas Stratfordi lähedal hukkus nädala alguses furgoonauto kokkupõrkes veokiga üheksa võõrtöölist ja mõlema auto juhid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles