Austraalias 18 päeva tagasi kaduma läinud nelja-aastane tüdruk leiti elusana

Copy
Cleo Smith.
Cleo Smith. Foto: Handout

Austraalia politsei teatas, et 18 päeva tagasi ranniku lähistel kadunuks jäänud nelja-aastane tüdruk leiti täna elusana lukustatud majast, vahendas BBC

Politsei tungis Caravonis kohaliku aja järgi kell üks öösel lukustatud majja, kust tüdruk leiti. Lapse röövis kahtlustatav mees on vahi all ning teda kuulatakse üle.

«Nad leidsid väikese Cleo ühest toast,» ütles politsei. «Üks ametnikest võttis ta sülle ja küsis: «Mis su nimi on?» Ta ütles: «Minu nimi on Cleo,»» lisas ta. Praeguseks on tüdruk taas oma vanematega. 

«Ta oli kadunud, telk oli täiesti lahti»

Nelja-aastane Cleo Smith viibis koos oma perega Lääne-Austraalia osariigi Quobba Blowholesi laagriplatsile püstitatud telgis. Tüdruk oli 16. oktoobri õhtul telki magama läinud, järgmiseks hommikuks oli ta kadunud.

Cleo ema Ellie Smith ütles ABC Newsile, et nägi oma tütart viimast korda öösel kell 1.30, mil laps oli vett palunud.

Intervjuus meenutas naine, kuidas nii Cleo kui tema teine tütar Isla läksid reede õhtul umbes kella 20 paiku magama. Öösel ärkas Cleo üles ja küsis vett. «Ma andsin talle vett, ta läks tagasi voodisse. Kontrollisin Islat ja vaatasin, et tal kõik hästi oleks. Ronisin tagasi voodisse ja see oligi kõik, jäime uuesti magama ja ärkasime selle peale, kui Isla pudelit tahtis,» meenutas ema.

Kui vanemad hommikul kella 6 ajal ärkasid, oli suure peretelgi Cleo toa lukk lahti ja tüdruk kadunud, samuti oli läinud tüdruku magamiskott. «Ta oli kadunud, telk oli täiesti lahti,» meenutas Ellie.

Vanemad otsisid hoolikalt läbi telgi lähiümbruse ja sõitsid hiljem ka autoga läheduses ringi, et tüdrukut leida, kuid tulemusteta. Ellie selgitas, et tema ja ta elukaaslane kasvasid seal piirkonnas üles ja tunnevad seetõttu ümbrust väga hästi. «Vaatasime kõikjale, kus me ise lastena käisime, aga me ei suutnud teda leida,» sõnas ta. Seejärel mõisteti, et tüdruku kadumisest tuleb politseid teavitada.

Austraalia võimud korraldasid tüdruku leidmiseks ulatuslikke otsinguid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles