Taiwani õpetaja populariseerib matemaatikat PornHubis ja OnlyFansis

Postimees
Copy
Taiwani õpetaja Chang Hsu (pildil) loodab, et tema lugu inspireerib ka teisi vaimse tervise ja rahaprobleemide käes vaevlevaid inimesi.
Taiwani õpetaja Chang Hsu (pildil) loodab, et tema lugu inspireerib ka teisi vaimse tervise ja rahaprobleemide käes vaevlevaid inimesi. Foto: Kuvatõmmis õppevideost.

Taiwani õpetaja Chang Hsu matemaatikavideod on täiskasvanutele mõeldud veebilehtedel saanud miljoneid vaatamisi, kuid vähesed teavad nende videote tekkega seotud lugu, vahendab Hong Kong Free Press.

Kui Chang Hsu lõi eelmise aasta märtsis matemaatika õpetamiseks YouTube'i kanali, vajas ta õpilaste vaatama meelitamiseks strateegiat. Nii hakkas ta lõpuks oma õppevideoid üles laadima sellistele veebisaitidele, mida tudengid vaatama kipuvad – Pornhub ja Onlyfans.

«Ma olen arvatavasti populaarseim hiinlasest matemaatikaõpetaja PornHubis,» naljatles 34-aastane Chang intervjuus Rhoda Kwanile ja lisas: «Tavalistele platvormidele on juba liialt palju matemaatika-teemalisi õppevideosid üles laetud. Seetõttu otsustasin neid hakata avaldama täiskasvanutele mõeldud veebilehtedel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles