Hullunud orav vigastas Walesis ligi paarikümmet inimest

Postimees
Copy
Buckley elanik Corinne Reynolds söötis hallotravat Stripe’i mitu kuud, kuni eelmisel nädalal muutus loom järsku agressiivseks ja asus inimesi valimatult ründama.
Buckley elanik Corinne Reynolds söötis hallotravat Stripe’i mitu kuud, kuni eelmisel nädalal muutus loom järsku agressiivseks ja asus inimesi valimatult ründama. Foto: Corinne Reynolds / SWNS / Scanpix

Kirde-Walesis asuvas tillukeses Buckley linnakeses ründas ja vigastas hullunud hallorav kaks päeva kestnud märatsemise käigus kokku 18 inimest.

Vihase oravaga eelmisel nädalal kokku puutunud kohalikud elanikud nimetasid looma 1980. aastate õuduskomöödia «Gremlinid» õela tegelaskuju järgi Stripe’iks.

The Timesi andmeil teatasid Buckley elanikud oravast, kes ründas neid aias teravate hammaste ja küünistega, nii et paljudel kannatanutel voolas veri. Mõned inimesed pelgasid kogukonda terroriseeriva kohevsaba pärast kodust lahkuda ning osa hammustada või kratsida saanud inimesi vajas teetanusevastast süsti.

Eelmisel neljapäeval õuest prügikotte tooma läinud 42-aastasele Sheree Davidsonile jäid oravaga kohtumisest käele hambajäljed. «See orav pole üldse kuigi kena, see on üks napakas orav,» lausus naine kohalikule ajalehele The Leader. «Ta on pisut hullunud, ta on juba rünnanud viit või kuut mu naabrit.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles