KOHALIK VAADE ⟩ Pedofiilia, satanism ja mõrvad Itaalia õudustelinnas – tõde või fiktsioon? (1)

Javier Brandoli
, ajakirjanik
Copy
Erakonna Itaalia Vennaskond meeleavaldus Bibbianos pärast seda, kui linnapea, arstid ja sotsiaaltöötajad vahistati seoses laste psühholoogilise manipuleerimise ja müümise skeemiga.
Erakonna Itaalia Vennaskond meeleavaldus Bibbianos pärast seda, kui linnapea, arstid ja sotsiaaltöötajad vahistati seoses laste psühholoogilise manipuleerimise ja müümise skeemiga. Foto: Brancolini/Fotogramma/Ropi/Zuma Press/Scanpix

Ülekuulamised, kus toonased lapsed kuritegusid üles tunnistasid, on jäädvustatud ka piltidele ja lindistustele. «Nad hoidsid last kinni ja ma torkasin talle noa südamesse,» lausus üks neist kaamera ees.

Teine tüdruk rääkis viieteistkümnest lapsest, keda igal nädalal ohverdati. Mõned lapsed, keda sotsiaalteenistus aastatel 1994–1996 ravis, ütlesid, et preester Giorgio Govoni juhtis Massa Finalese kalmistu rituaale, kus grupi maskides täiskasvanute ees kirste välja kaevati.

Ühes videos räägib tüdruk, et iga päev tapeti viis last, et nad kannatasid vägivaldse väärkohtlemise all, nende intiimpiirkondadesse pandi kassiverd ja nii kutsuti välja saatanat.

Eelmise aasta novembris mõistis Reggio Emilia linnakohus nn Bibbiano juhtumi raames laste psühhoterapeudi Claudio Foti alaealistega manipuleerimise eest neljaks aastaks vangi.

Need lapsed eraldati oma vanematest väidetava väärkohtlemise tõttu ja anti kasuperedele, kasutades meetodeid ja kriteeriume, mida kohus pidas vääraks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles