Seksuaalrünnakus süüdistatud prints Andrew tahab arutada asja vandekohtunike ees

Postimees
Copy
Prints Andrew (vasakul) kaitsjad ei kinnitanud ega lükanud ümber foto ehtsust, kus sinivereline on koos Virginia Giuffre (keskel) ja Ghislaine Maxwelliga (paremal).
Prints Andrew (vasakul) kaitsjad ei kinnitanud ega lükanud ümber foto ehtsust, kus sinivereline on koos Virginia Giuffre (keskel) ja Ghislaine Maxwelliga (paremal). Foto: USA ringkonnakohus / AFP / Scanpix

Manhattani föderaalkohtule edastatud dokumentides eitab Ühendkuningriigi prints Andrew, et oli seksuaalkurjategija Jeffrey Epsteini kaasosaline või viimase abilise Ghislaine Maxwelli lähedane sõber ning soovib, et hagi, milles Virginia Giuffre süüdistab teda seksuaalrünnakus, arutataks vandekohtu ees.

«Käesolevaga nõuab prints Andrew vandekohtuga protsessi kõigis punktides, mis on kaebuses välja toodud,» kirjutasid siniverelise juristid eile USAs Manhattani föderaalkohtule esitatud dokumentides. Samuti rõhutasid juristid, et Yorki hertsog eitab, et Epstein kupeldas talle tüdrukuid.

Giuffre väidab kohtule esitatud hagis, et Epstein ja samuti hiljuti kupeldamises süüdi mõistetud Maxwell sundisid teda 20 aastat tagasi, mil ta oli alaealine, vahekorrale prints Andrew'ga. Mullu augustis esitatud avalduses ütleb Giuffre, et Andrew kuritarvitas teda seksuaalselt mitmel puhul ning põhjustas sellega vaimset piina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles