Phuketis toimetati kloorilekke tõttu haiglasse 37 inimest

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tais Phuketis Karoni rannas asuvast Orchid Resort hotellist toimetati gaasilekke tagajärjel haiglasse 37 inimest, neist 26 on välismaalased.

Õnnetus juhtus kella 10 paiku (kohaliku aja järgi) basseini lähistel, kui naabruses asuvas hooldusruumis plahvatas klooriballoon, vahendas The Phuket News.

Ühe norralase sõnul oli õnnetuse ajal basseinis ja selle juures umbes sada inimest. Gaas pani inimesed köhima, põhjustas hingamisraskusi ja tegi kurgu valusaks.

Soome välisministeerium võttis ühendust Bangkokis asuva saatkonnaga ja praeguste andmete järgi ükski soomlane viga ei saanud. «Reisikorraldaja Aurinkomatkat võttis oma klientidega juba ka ühendust,» lisas ministeeriumi pressiesindaja.

Haiglasse toimetatute seas on seitsmendat kuud rase naine. Arstidele teeb muret loote seisund ja nad viivad seetõttu läbi mitmeid uuringuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles