FOTOD JA VIDEOD Maroko päästjad kaevavad juba kolmandat päeva sügavast kaevust välja väikest poissi

Postimees
Copy
Põhja-Marokos sügavasse kaevu kukkunud viieaastase poisi päästmiseks kaevatakse sellega paralleelselt auku, et jõuda lapseni.
Põhja-Marokos sügavasse kaevu kukkunud viieaastase poisi päästmiseks kaevatakse sellega paralleelselt auku, et jõuda lapseni. Foto: AFP/SCANPIX

Kogu Maroko jälgib hinge kinni pidades juba kolmandat päeva kestvat päästeoperatsiooni, et aidata viieaastast poissi, kes kukkus teisipäeva õhtul 32 meetri sügavusse kaevu.

Viieaastane Rayan kukkus Chefchaoueni provintsis asuvas Ighrani külas läbi kitsa kaevusuu sügavale maa alla, kui oli õues mängimas. Päästjate teatel õnnestus neil eile saata lapseni hapnikuvarusid ja vett ning poiss olla andnud endast elumärki, vahendas AP.

«Ma palvetan ja anun jumalat, et ta tuleb sellest kaevust elusalt ja tervelt välja,» ütles lapse ema Wassima Kharchich kohalikule telekanalile 2M. «Palun, jumal, leevenda minu valu ja tema valu selles tolmuaugus.»

Poisi isa Khalid Agoram rääkis meediale, et otsis teisipäeval last mitu tundi, enne kui avastas, et ta oli kukkunud kaevu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles