Advokaadibüroo Hedman Partners laieneb Jekaterinburgi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kajar Kase
Copy
Väljavõte Hedman Partnersi kodulehest
Väljavõte Hedman Partnersi kodulehest Foto: Hedman Partners

Advokaadibüroo Hedman Partners laiendab oma tegevust Venemaal, avades Sverdlovski regioonis Jekaterinburgis uue büroo.


Kalle Pedak, Hedman Partnersi vandeadvokaat põhjendab laienemist sellega, et Jekaterinburg on Moskva ja Peterburi järel Venemaa tähtsuselt kolmas äri- ja tööstuskeskus.

«Meie eesmärk on anda õigusabi seal tegutsevatele välismaa investoritele ning pakkuda kohalikele ettevõtjatele rahvusvahelisel tasemel õigusabi, mida seal siiamaani ei ole olnud võimalik saada,» rääkis Pedak.

«Peterburis me juba tegutseme ja Moskvas on meil koostööpartner, Venemaa pealinna oma büroo asutamine ei ole praegu otstarbekas, sest seal tegutsevad sisuliselt kõik suuremad rahvusvahelised advokaadibürood,» lisas ta.

Jekaterinburgi büroos tegutseb kolm kohalikku advokaati ja juristi ning selle tegevust kureerib Hedman Partners Soome büroo Venemaa äritegevuse spetsialist.

Äriõigusele, rahvusvahelistele tehingutele ning vaidluste lahendamisele keskendunud advokaadibüroo Hedman Partners on tegutsenud Eestis üle 15 aasta ja Soomes üle 30 aasta.

Märksõnad

Tagasi üles