Meedia: Valge Maja pressiesindaja siirdub teletööle (1)

Copy
Valge Maja pressiesindaja Jen Psaki.
Valge Maja pressiesindaja Jen Psaki. Foto: Michael Brochstein

Valge Maja pressiesindaja Jen Psaki paneb varsti ameti maha, et asuda teletööle, kirjutasid reedel mitu USA meediaväljaannet.

The New York Timesi andmeil võib Psaki hakata juhtima saateid MSNBC ja NBCUniversali voogedastusplatvormi Peacock jaoks, samuti astuda üles nende kanalite uudistesaadetes. Enda ridadesse olevat Psakit soovinud ka CNN.

«Meil ei ole midagi kinnitada Jeni teenistuse kavandatud pikkuse ega tulevikuplaanide kohta. Jen on siin ja töötab iga päev presidendi heaks, et saada vastused teie esitatud küsimustele,» märkis Valge Maja ametnik.

Psaki on ise varem öelnud, et ei soovi jääda kauemaks kui aastaks presidendi kõneisiku kurnavale ametikohale, mis teeb temast Bideni meeskonna kõige nähtavama näo. CNN-i andmeil jääb ta ametisse vähemalt 30. aprillini, mil leiab aset iga-aastane Valge Maja korrespondentide ühingu õhtusöök.

Psaki on olnud pressiesindaja rollis alates Bideni ametiaja algusest 2021. aasta jaanuaris, mil ta Donald Trumpilt ameti üle võttis.

Psaki taastas igapäevaste briifingute traditsiooni Valge Maja reporteritele, öeldes, et soovib pärast tormilisi Trumpi aastaid, mil infotundidest lõpuks loobuti, taastada usalduse administratsiooni ja meedia vahel.

Barack Obama ajal töötas ta Valge Maja vähemnähtava kommunikatsioonijuhi rollis ja ka välisministeeriumi pressiesindajana.

Valge Maja pole ühtegi tõenäolist järglast nimetanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles