Malaisias päästeti sukeldumise järel kadunuks jäänud eurooplased

Copy
Malaisia merepäästeameti (MMEA) päästjad otsimas kadunud eurooplastest sukeldujaid. 8. aprill 2022.
Malaisia merepäästeameti (MMEA) päästjad otsimas kadunud eurooplastest sukeldujaid. 8. aprill 2022. Foto: Malaisia merepäästeamet/EPA/Scanpix

Briti päritolu mees ja prantslasest teismeline päästeti Malaisias laupäeval ehk kolm päeva pärast sukeldumise järel kadumist, kuid mehe poja asukoht on endiselt teadmata, teatas politsei.

Kolmik ja nende juhendaja sattusid kolmapäeval hätta pärast seda, kui nad lõunasaare lähedal sukeldumise järel pinnale tõusid, kuid ei leidnud enam oma paati.

«Kohalikud kalurid leidsid 46-aastase Adrian Peter Chestersi ja 18-aastase prantslanna Alexia Alexandra Molina,» täpsustas kohalik politseiametnik Cyril Edward Nuing.

«Oleme päästnud kaks sukeldujat, kelle kohta teatati, et nad jäid sukeldumise ajal kadunuks,» ütles politseinik pressikonverentsil rannikulinnas Mersingis.

«Nad jäid ellu ja on nüüd stabiilses seisundis haiglas. Chestersi 14-aastane poeg Nathen, kellel on Hollandi kodakondsus, on endiselt teadmata kadunud. Otsingu- ja päästeoperatsioonid jätkuvad,» täpsustas Nuing.

Rühmajuhiks olnud 35-aastane norralanna päästeti juba neljapäeval ja viidi haiglasse.

Politsei teatas toona, et laevakapten, kes rühma sukeldumispaika viis, andis positiivse narkotesti ja vahistati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles