Prantsuse ekspresident Hollande abiellus näitleja Julie Gayet'ga

Copy
Prantsuse ekspresident François Hollande Hollande ja Julie Gayet.
Prantsuse ekspresident François Hollande Hollande ja Julie Gayet. Foto: Eric Gaillard/Reuters/Scanpix

Endine Prantsuse president François Hollande abiellus näitleja Julie Gayet'ga, teatas Tulle'i linnapea täna ajalehele La Montagne.

Eraviisiline tseremoonia peeti laupäeval Corrèze'i departemangu raekojas, ütles linnapea Bernard Combes.

Hollande'il oli presidendina Gayet'ga armulugu, ehkki ta oli samal ajal suhtes ajakirjanik Valérie Trierweiler'ga, ks esines toona Prantsusmaa esimese leedina. Abielus ei ole Hollande varem olnud.

2014. aasta jaanuaris avaldas kõmuajakiri Closer fotod Hollande'st, kes saabus mootorrattal Pariisi kesklinna korterisse salajasele kohtamisele Gayet'ga. Loos kirjeldati, kuidas presidendi ihukaitsjad saadeti hommikul paarikesele sarvesaiu tooma, ja kõik see andis tõsise hoobi Hollande'i usaldusväärsusele riigipeana.

Trierweiler sattus haiglasse ja jaanuari lõpus anti teada, et tema ja Hollande'i kooselu on läbi. Septembris avaldas Trierweiler raamatu «Merci pour ce moment» («Tänan selle hetke eest»), milles kirjeldas detailselt suhet presidendiga, enesetapukatset ja lahkuminekut.

Hollande'il on neli last Trierweiler'le eelnenud pikaajalisest kooselust Ségolène Royaliga, kes kandideeris 2007. aastal sotsialistide ridades presidendiks.

Hollande oli president aastatel 2012-17.

Ka Gayet'l on kaks last eelmisest abielust Argentina stsenaristi ja produtsendi Santiago Amigorenaga, kellest ta läks lahku 2006. aastal.

Laupäeval 50-aastaseks saanud Gayet hoidis kogu Hollande'i ülejäänud ametiaja tagaplaanile, paar nõustus ametliku pildistamisega alles 2018. aastal, kui Hollande'i viieaastane ametiaeg oli erakordselt madala reitinguga lõpule jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles